Meet the Pack: Kes Nagtzaam, Headhunter


Van willen werken in de dierentuin tot headhunter bij Wolfram Chain. Het leven kan raar lopen. Kes Nagtzaam vertelt over zijn carrière bij Wolfram Chain, de werksfeer en waarom jij bij Wolfram Chain zou willen werken.

  • Irene Putting
  • 13 juni 2024
  • 3 min. leestijd
Kes

Kes, wist je al van jongs af aan dat je Headhunter wilde worden?
"Nee, dat was niet iets dat ik altijd al wilde. Wat ik wel altijd wist, is dat ik graag met mensen wilde werken. Dat is een belangrijke eigenschap voor dit vak. Gaandeweg ontdekte ik dat ik commercieel ingesteld ben. Het combineren van KPI’s najagen met sociale interactie vind ik erg leuk.

Als kind wilde ik graag in een dierentuin werken. Haha, dat is deels gelukt! Daarna heb ik lange tijd in de evenementenbranche gewerkt aan de organisatorische kant. Vervolgens begon ik als Recruiter bij Wolfram. Na 2,5 jaar wilde ik graag doorgroeien binnen de organisatie, omdat ik Wolfram Chain een fantastische organisatie vind. Toevallig kwam ik in contact met Timmy, die op zoek was naar versterking. Dat leek me een mooie uitdaging en zo ben ik doorgegroeid naar de functie van Headhunter."

Wat houdt jouw functie in?
"Kortgezegd: ik werf mensen om bij Wolfram Chain te komen werken. Ik voel me sterk verbonden met de organisatie, wat maakt dat ik mijn enthousiasme makkelijk kan overbrengen. Met mijn overtuigingskracht probeer ik de personeelsbezetting zo goed mogelijk op orde te houden."

Kes

Welk verhaal vertel je graag op verjaardagen?
Ik vertel graag dat ik al bijna vanaf het begin werkzaam ben bij Wolfram. Het is een organisatie die een mooie groei doormaakt en ik ben trots dat ik onderdeel ben van die groei. 

Een prestatie waar ik trots op ben, is het openen van de vestiging in Apeldoorn. Toen ik daar wegging was het de grootste vestiging van Nederland. Ik kon het met een gerust hart achterlaten toen ik begon als Headhunter.

Hoe zou je de werksfeer bij Wolfram omschrijven?
"Vriendschappelijk maar gedreven. Binnen Wolfram werken veel energieke mensen met een goede dosis ambitie. Het zijn echte teamspelers. Op elke vestiging merk je een gezellige sfeer waar iedereen hard voor elkaar wil werken. De collegialiteit is duidelijk aanwezig. Binnen Wolfram kun je jezelf goed ontwikkelen als individu."

Heb je nog tips voor toekomstige medewerkers van Wolfram Chain?
"Wolfram is een snelgroeiende organisatie waarin je grote stappen kunt maken als je laat zien dat je voor succes wilt gaan. Schakel je collega’s in wanneer je hulp nodig hebt want samen sta je sterker."

Wil jij ook aan de slag bij Wolfram Chain? Bekijk dan al onze interne vacatures.