Hét uitzendbureau voor de logistieke sector

Wolfram Chain is dé specialist in het bemiddelen van werknemers in de logistieke sector. Met onze uitgebreide ervaring en expertise zijn wij de ideale partner voor het vinden van oplossingen voor jouw logistieke vacatures en transport vacatures. Of je nu op zoek bent naar invulling van jouw office functies in transport of naar chauffeur vacatures, bij Wolfram Chain ben je aan het juiste adres.

Ben je op zoek naar snelle invulling van jouw logistieke vacatures? Wij bemiddelen magazijnmedewerkers, logistiek teamleiders, vrachtwagenchauffeurs C/CE, transportplanners, supply chain managers en aanverwante functies. We schrijven continu kandidaten in op een van onze vestigingen.

Meld vrijblijvend jouw vacature aan

"Heerlijke samenwerking met Wolfram Chain. Korte lijntjes en er worden veel goede kandidaten voorgesteld, zelfs in tijden van schaarste! " - Miranda Kamphorst, HR Adviseur Logicx

Waarom Wolfram Chain

  • Landelijk netwerk van vestigingen
  • Recruiters met ervaring in de logistieke branche
  • Experts in arbeidsbemiddeling in de logistiek
  • Grootste kandidatenbestand in de logistieke sector

Waar kunnen we je mee helpen?

Wolfram Chain v10

Wolfram Chain Academy

Ontdek de voordelen van de Wolfram Chain Academy: een gericht leer-werk traject tot vrachtwagenchauffeur. Met onze betaalde opleiding bieden we onze kandidaten een unieke kans om bij jou te werken en te leren als vrachtwagenchauffeur, waardoor jouw bedrijf profiteert van hoogopgeleide professionals. 

Meer informatie

Bij Wolfram Chain, een uitzendbureau gespecialiseerd in logistiek, hebben we een breed scala aan diensten om te voldoen aan de behoeften van zowel werkgevers als werkzoekenden. Naast het werven en selecteren van geschikte kandidaten, bieden wij ook uitzend- en detachering mogelijkheden aan. Hierdoor kunnen wij snel reageren op jouw vraag naar logistiek personeel. Onze focus ligt op het vervullen van logistieke vacatures en het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor transport en logistiek, inclusief office en chauffeur vacatures.